Redni član društva lahko postane vsak, ki se poklicno ali kako drugače ukvarja z vsaj eno od vej geoloških ved in s svojim raziskovalnim, strokovnim, pedagoškim ali ljubiteljskim delom in drugimi aktivnostmi prispeva k razvoju geoloških ved in z njimi povezanih strok. Častni člani lahko postanejo tisti posamezniki, ki so pomembno prispevali k razvoju geoloških ved v Sloveniji in v mednarodnem prostoru. Častni člani ne plačujejo članarine. Pridruženi člani so fizične osebe, ki se ljubiteljsko ukvarjajo z zbiranjem mineralov in fosilov ali se drugače zanimajo za geologijo. Podporni člani so fizične in pravne osebe, ki finančno podpirajo delovanje društva, lahko sodelujejo na sejah skupščine, vendar nimajo pravice odločanja.

Za včlanjenje v društvo je treba predložiti pisno pristopnico (spodnja povezava), s katero se član zaveže, da bo deloval v skladu s statutom in plačeval članarino. Članarina za leto 2023 za člane znaša 20 EUR, za študente in upokojence pa 10 EUR.

Pristopna izjava SGD (Doc)

 

Kontaktna oseba za plačila je blagajničarka društva ga. Anja Torkar (e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.), podatki za plačilo pa so:

 

 

Slovensko geološko društvo
Dimičeva ulica 14
SI-1000 Ljubljana
TRR: SI56 0201 0025 3486 768 (NLB d.d)
Namen: Članarina 2023
 
 

 

Plačilo je izvedljivo tudi z uporabo spodnje QR kode. 

clanarina 2022

 

 

Navodila za prijavo na elektronski poštni seznam (mailing listo) GEORG

 

Na elektronski poštni seznam (mailing listo) Georg se prijavite tako, da na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. pošljete sporočilo z besedama

SUBSCRIBE Georg

Upoštevajte naslednje:
- Polje »subject« pustite prazno.
- E-mail mora biti v PLAIN TEXT obliki in ne v HTML.
- Pazite na velike in male črke v sporočilu.