Slovensko geološko društvo in Društvo študentov geologije vabita na krajšo delavnico "Fosili skozi oči umetnika". Namen delavnice je predstaviti ilustracije prizorov iz geološke preteklosti in davno izumrlih živali. Svoje izkušnje nam bosta posredovala Matija Križnar in slikar Vladimir Leben. V drugem delu delavnice nas bo Matic Rifl učil risanja fosilov in/ali izumrlih živali. Z njegovo pomočjo bo vsak od udeležencev lahko izdelal novoletno voščilnico z geološkim motivom.

Delavnica bo potekala 19.12.2017 med 17:00 in 19:00 uro na Privozu 11. Prijavite se lahko do 12.12.2017 na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Prijavnina (za pokritje materialnih stroškov) znaša 1€.

Prisrčno vabljeni. 

Vabilo - Paleoilustracija

 

Oddelek za geologijo Naravoslovnotehniške fakultete in Slovensko geološko društvo vabita na Delavnico o popularizaciji geologije, ki bo v okviru tedna Univerze v četrtek, 8. 12. 2016 v prostorih Oddelka za geologijo na Privozu 11 s pričetkom ob 9. uri.
Za lažje planiranje velikosti prostora in družabnega dela dogodka vas prosimo, da do torka, 6. 12. 2016 na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.  potrdite prisotnost. 
Vabilo s programom delavnice je v priponki.
 
Vsi zelo lepo vabljeni na POP-druženje!
 
Petra Žvab Rožič